Lidgeld

Beste ouders, scouts en gidsen,

Zoals jullie wel weten kan er niets blijven bestaan zonder centjes. Daarom vragen wij ook bij het start van elk werkjaar een bijdrage voor het bekostigen van de activiteiten en de verzekeringen van uzelf of uw scoutje of gidsje.

Hoeveel moeten wij betalen?

Kapoenen: 60 euro
Welpen, jogi's, jv's, Vegi's, Jins, Leiding: 65 euro

Waar gaat dat geld naartoe?

Per lid betalen we 32,40 euro aan Scouts & Gidsen Vlaanderen en dit bedrag omvat verzekeringen en algemene administratie. Verder gaat een deel van het geld naar de diverse takken. Dit laatste, aangevuld met enkele jobacties (wafelslag, carwash...) zou voldoende moeten zijn om de activiteiten te bekostigen zelfs het weekend is hierbij inbegrepen. Het overschot van het lidgeld is bestemd voor de groepskas en dien voor administratie, aankoop van spel- en knutselmateriaal, onderhoud van gebouwen, aankoop van tenten...

Hoe betalen?

Mogen wij vragen om dit lidgeld te laatste 17 oktober te storten op de rekeningnummer BE21 7351 4210 6503. Zo kunnen wij tijdig de verzekering in orde brengen. Vermeld a.u.b duidelijk op de overschrijving Naam, Voornaam? tak van je kind(eren). Dat bespaart ons hopen puzzelwerk.

Mocht deze betaling op een of andere manier een probleem vormen, aarzel dan niet om contact op te nemen met de groepsleiding. Dan kunnen wij er samen een geschikte oplossing voor vinden.

Met scouteske groeten,
Groepsleiding Scouts & Gidsen Tessenderlo-Centrum.