Kamp: Spaaractie Lotus & Joyvalle & Appelsientje

De zon is weer in het land! En dat doet ons maar aan één dingen denken: de lente is gestart, de zomer komt dichterbij dus kaaamp!!! Zoals elk jaar gaan we op kamp tussen 10 augustus en 20 augustus. De kapoenen gaan van 15 augustus tot 20 augustus.

Vorig jaar hebben we deelgenomen aan de spaaractie van Lotus, Joyvalle en Appelsientje. Dit was heel groot succes. Hiervoor willen alvast iedereen bedanken!  Deze spaaracties zijn ook dit jaar van start gegaan  en dat betekend dat we weer voluit flapjes en stikkers zijn aan het sparen om gratis heerlijk melk, fruitsap en speculaaspasta op kamp te hebben.

Om zoveel mogelijk flapjes en stikkers te sparen hebben we jullie hulp nodig! Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig: 

Joyvalle melk & Appelsientje

Op de verpakking van deze producten vind je gele flapjes terug. Je mag deze uitknippen en aan de leiding  of groepsleiding geven. Je kan ze wekelijks meebrengen, deze flapjes moeten ten laatste voor 30 mei afgegeven worden. Zo kunnen we ze tijdig opsturen!

Lotus

Op verpakking van verschillende lotus-producten vind je een sticker met een code. Deze codes kan je zelf ingeven op http://www.lotusopkamp.be of aan de leiding of groepsleiding geven.

Alvast hartelijk dank voor jullie hulp!